e:LIGA
Souhrn 13. kola základní části e:LIGY
FIFA 22 Článek Souhrn 13. kola základní části e:LIGY

Souhrn 13. kola základní části e:LIGY

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 2. 2022 20:25

Sparta s Baníkem remizovala, Klokani přejeli favorizovanou Slavii.

V rámci 13. kola se na streamu představily týmy z Prahy: Sparta, Slavia a Bohemians. Trio z hlavního města doplnil Baník. Celkově se jednalo o týmy z druhé čtvrtiny tabulky a bylo tak jasné že dnešní stream může výrazně napovědět kdo dokáže urvat lepší pozici v tabulce na konci základní části.

AC Sparta Praha vs FC Baník Ostrava (2:2)

Caster vs Totikjepan (2:1)

V prvním zápase nastoupil zkušený Caster proti Totikovi a dokázal pro svůj klub získat úvodní dílčí výhru.

Emerickson vs Totikjepan (2:3pp)

Druhý zápas nabídnul drama až do maximální délky. V základní hrací době se nepodařilo naleznout vítěze a za stavu 1:1 se tak šlo do prodloužení. V něm dokázal ještě Emerickson zachránit naději pro Spartu a srovnáním na 2:2 si vynutit pokutové kopy. Oba exekutoři byli nezvykle přesní a první zaváhání přišlo až v páté sérii na straně Emericksona. Totik nabízenou příležitost využil a srovnal skóre série.

Caster vs Dalas94 (1:2p)

Dalas vlétnul na Castera ve velkém stylu a bylo štěstím Castera, že tuto převahu nedokázal borec z Baníku gólově zúročit. Za bezbrankového stavu následovalo prodloužení, kde rozhodly dva přesné zásahy na straně Dalase. Casterova pěkná akce ke konci druhého prodloužení již znamenala pouze korigování skóre. Baník tak získal jistotu minimálně jednoho bodu do tabulky.

Emerickson vs Dalas94 (4:0)

Poslední zápas začal ve velmi rychlém tempu. Emerickson využil svého obávaného skillu u střel z dálky a rychle se ujal vedení. Následně stupňoval tlak a i vinou chyb na straně Dalase dokázal dovézt zápas do hladkého konce a získat tak pro svůj klub cenný bod.

Bohemians Praha 1905 vs SK Slavia Praha (3:1)

K1leris vs CptKubajz (0:1)

Extrémně opatrný zápas na začátek série skončil nejtěsnějším možným rozdílem. Kubajz tak zajistil pro svůj celek skvělou výchozí pozici.

Saint vs Kobbycz (2:1pp)

Ve druhém zápase jsme neviděli příliš mnoho šancí a prodloužení bylo logickým vyústěním tohoto utkání. Ani v něm se ovšem nepodařilo naleznout vítěze a na řadu tak přišly kopy z penaltového puntíku. O chlup lepší skill zde ukázal Saint a dorovnal tak skóre v rámci série.

K1leris vs Kobbycz  (2:0p)

Po bezbrankovém průběhu základní části dokázal K1leris vstřelit v prodloužení hned dvě branky (jednu velmi šťastnou za kterou se okamžitě na kameře omlouval) a získat tak pro svůj tým jistotu bodu.

Saint vs CptKubajz (2:1p)

Saint v prodloužení závěrečného duelu dne urval vítězství a přetavil tak dnešní zápas do maximálního bodového zisku do tabulky pro Bohemku.

 

Již příští úterý se můžete těšit na 14. kolo e:LIGY, které bude opět na oficiálním Twitch kanále e:LIGY.

Související články