e:LIGA
Souhrn 11. kola základní části e:LIGY
FIFA 22 Článek Souhrn 11. kola základní části e:LIGY

Souhrn 11. kola základní části e:LIGY

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 2. 2022 16:41

Zlín drží formu, Slavia obrala o body Plzeň

Bohemians Praha 1905 vs FC Hradec Králové (3:1)

Klokani z Vršovic přivítali v 11. kole hráče Hradce Králové. Klokany v tomto kole táhnul K1leris, který si poradil s MrRicim 2:0 a s Pavliikem 5:1. Saintovi poté stačilo porazit Pavliika shodně jako jeho parťák 5:1 a 3 body zůstaly v Ďolíčku. MrRici už dokázal proti Saintovi korigovat na konečných 3:1.

SK Slavia Praha vs FCVP Esport (2:2)

Zápas prvního se třetím sliboval zajímavé utkání, avšak Plzeň otevřela utkání podobně, jako všechny zápasy v poslední době. Laky na úvod porazil Kobbyho 1:2 a a stejným poměrem si poradil Huhnak s Kubajzem. Slavia se však z nepříznivého vývoje oklepala, Kubajz porazil Lakyho 4:2 a Kobby porazil Huhnaka jediným gólem, který vstřelil v nastaveném čase druhého poločasu. Oba týmy tak odešli s jedním bodem.

FC Baník Ostrava vs FC Fastav Zlín (0:4)

Druhý ze zápasů týmů z horní poloviny tabulky. Po zaváhání Plzně měl Zlín naději na posun na první místo, pokud porazí silný Baník. Zlín se rozhodl této příležitosti využít a bez větších problémů si došel pro výhru. M4tko vyhrál 2:3 a 2:5. Marioso se k němu přidal výsledky 1:2 a 0:2. Zlín s Plzní se tak momentálně dělí o první místo, Baník drží dělené páté místo, pouhých pět bodů za vedoucí dvojicí.

FK Jablonec vs MFK Karviná (3:1)

Poslední ze zápasů na vrchu tabulky odstartovala lépe Karviná díky výhře DRMiho nad Peposlavem 0:2. Poté již však byli úspěšnější hráči Jablonce a po dvou výhrách Adulackka (1:0 a 2:1) a výhře Peposlava nad Mikim (1:0) si odnesli tři body. Tato výhra posunula Jablonec na třetí příčku, tři body za Zlín s Plzní. Karviná se dělí o páté místo s Baníkem.

 

Příští kolo je v plánu tradičně další úterý, kde se na zápasy již budete moci těšit přímo na oficiálním Twitch kanále e:LIGY. Začínáme v 18:30!

Související články