e:LIGA
Vrchol sezóny již tento víkend!
FIFA 22 Článek Vrchol sezóny již tento víkend!

Vrchol sezóny již tento víkend!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

25. 3. 2022 16:00

Finálový víkend je před námi! Kdo se stane šampionem třetího ročníku e:LIGY?

V sobotu semifinále, v neděli duel o 3. místo a následné finále. Na toto se můžeme těšit již tento víkend, kdy se nám představí nejlepší čtyři týmy tohoto ročníku. Pojďme se detailněji podívat, co nás tedy čeká za duely.

Semifinále 1: FCVP Esport vs MFK Karviná Esports (17:00)

V prvním víkendovém utkání se můžeme těšit na vítěze základní části - FCVP Esport. Duo T9Laky a Huhnak vyzvou dvojici DRMi10 a Miki, kteří reprezentují tým MFK Karviná Esports. Oba týmy měly díky svým výsledkům volný los až do čtvrtfinále. Plzeň ve svém čtvrtfinálovém duelu vybojovala vítězství nad Spartou až v pátém zápase a Karviná si poradila s celkem Bohemians 3:1. Vzájemný zápas těchto klubů se uskutečnil v 9. kole ze kterého odcházel vítězně tým Plzně po vítězství 3:1.

Semifinále 2: FC Baník Ostrava vs FC Fastav Zlín (19:00)

V druhém utkání se podíváme na FC Baník Ostrava, za které nastupuje dvojice Dalas a Totikjepan, proti celku FC Fastav Zlín, které reprezentuje Matejs a Marioso. Oba týmy se po základní části umístili v top 4, takže si také zajistili přímý postup rovnou do čtvrtfinále. Ani jeden z celků však cestu do semifinále neměl lehkou. Ostrava prošla až v pátém zápase přes Jablonec a Zlín nebyl daleko od vyřazení v zápase se Slavií. Vzájemný zápas proběhl v 11. kole a z přesvědčivého vítězství 4:0 se radovali hráči Zlína.

V neděli se budeme moci těšit na zápas o 3. místo (17:00) a hned poté na finálový duel, který bude startovat po skončení předešlého utkání. Všechny čtyři zápasy budeme vysílat na oficiálním Twitch kanále e:LIGY, tak přijďte podpořit své oblíbené týmy na cestě za vysněným titulem!

Související články