e:LIGA
Velké finále! Slavia a Zlín v boji o titul už v neděli
FIFA 23 Článek Velké finále! Slavia a Zlín v boji o titul už v neděli

Velké finále! Slavia a Zlín v boji o titul už v neděli

Nicolas Heller

Nicolas Heller

26. 3. 2023 08:00

Semifinálová sobota odkryla jména dvou klubů, které budou letos bojovat o titul mistra a 150 tisíc korun živě na oficiálním twitch kanále e:LIGY a na O2 TV Sport. Program začíná zápasem o třetí místo už v neděli 26. března od 17:00.

V prvním sobotním semifinále se Plzeň sice ujala vedení v sérii 1-0, zbytek zápasu už kontrolovali hráči Zlína. Matejs i Marioooso si poradili s Huhnakem a vítězství završil Matejs, který senzačně porazil Lakyho v posledním utkání 4:2. 

O něco těsnější výsledek nabídla série druhá, která došla až do posledního možného utkání. Nejprve se vedení ujal Liberec po vítězství Mrkyyho nad Adulackem. Slavia však strhla vedení na svoji stranu, když Libka nestačil ani na jednoho z dvojice hráčů Slavie. Čtvrté utkání ovládl opět Mrkyy a poslal sérii do pátého utkání. Bezgólový průběh prvního i druhého poločasu znamenal prodloužení. V tom se ve 110. minutě nemýlil CptKubajz a Mrkyy už nedokázal reagovat.

Finálový souboj bude ještě zajímavější, protože jak Zlín, tak Slavia na svůj první titul z e:LIGY stále čekají. Ten v minulosti získala třeba Plzeň, která si letos zahraje o třetí místo proti libereckému Slovanu. Vysílání obou duelů nabídneme opět živě na oficiálním twitch kanále e:LIGY a O2 TV Sport.

Související články