e:LIGA
Startuje jedinečná soutěž ve FIFĚ – Datart e:LIGA
Článek Startuje jedinečná soutěž ve FIFĚ – Datart e:LIGA

Startuje jedinečná soutěž ve FIFĚ – Datart e:LIGA

Lukáš Prudil

Lukáš Prudil

24. 8. 2019 12:00

Už za několik dní se v České republice rozjede exluzivní projekt ve světe esportu s názvem DATART e:LIGA.

Už za několik dní se v České republice rozjede exluzivní projekt ve světe esportu s názvem DATART e:LIGA. Jedná se o jedinečnou soutěž ve FIFĚ realizovanou Ligovou fotbalovou asociací ve spolupráci s prvoligovými kluby hrajícími FORTUNA:LIGU. DATART e:LIGA tak hráčům z řad veřejnosti umožní reprezentovat svůj oblíbený klub a zároveň bojovat o prize pool ve výší 150 000 korun! Generálním partnerem tohoto projektu je společnost DATART, opravdový elektrospecialista, na jehož webu si můžete zakoupit všechnu techniku potřebnou pro zapojení do DATART e:LIGY – tedy konzoli PS4, hru FIFA 20 a členství PS plus.

Celá soutěž se totiž odehraje ve hře FIFA 20 exkluzivně na konzolích Sony Playstation 4, za podpory všech fotbalových klubů hrající nejvyšší českou fotbalovou soutěž s názvem FORTUNA:LIGA. Probíhat bude vícefázově v období od října 2019 do ledna 2020. Soutěž zakončí Finále o vítězství v celé soutěži a zajímavé prize money ve výši 150 000 korun.

Každý klub F:L uspořádá nejdříve dvě online klubová kola v režimu FIFA Ultimate Team (FUT), do kterých se může zapojit kdokoliv. Z nich vzejdou dva postupující do offline semifinále. Z něj postoupí dva nejlepší hráči z každého klubu do Finále, kde spolu utvoří tým a budou v barvách svého klubu bojovat o první titul mistra e:LIGY. Vítězem Datart e:LIGY se tak nestane jednotlivý hráč, ale klub FORTUNA:LIGY, který budou tito hráči reprezentovat. Finále se uskuteční v Praze, bude přístupné veřejnosti a fanoušci jej budou mít také možnost, stejně jako semifinálové boje, sledovat prostřednictvím live streamu.

DATART e:LIGA tak všem nabízí jedinečnou možnost reprezentovat barvy svého oblíbeného klubu v rámci fotbalové hry FIFA 20, zároveň bojovat o lákavou finanční odměnu a historicky první titul mistra e:LIGY! Aby ses mohl e:LIGY zúčastnit, musíš se zaregistrovat zde.

Ve své snaze o titul prvního mistra e:LIGY ale nezapomeň také na další aktivity. Společně s profesionálními fotbalisty a gamery jsme pro tebe připravili zásady, které ti pomůžou k psychické a fyzické pohodě, která ti může pomoci právě v bojích v rámci Datart e:LIGY.