e:LIGA
Souhrn 9. kola základní části e:LIGY
FIFA 22 Článek Souhrn 9. kola základní části e:LIGY

Souhrn 9. kola základní části e:LIGY

Nicolas Heller

Nicolas Heller

25. 1. 2022 22:30

Boleslav remizovala s Hradcem, Plzeň udolala Karvinou.

FK Mladá Boleslav vs FC Hradec Králové (2:2)

Boj o důležité body přinesl souboj Mladé Boleslavi s Hradcem Králové. Oba týmy se před zápasem nacházely ve spodní polovině tabulky a zisk tří bodů by znamenal posun o několik příček.

czKoudy17 vs Pavliik10 (0:4)

První utkání bylo plně v režii hostujícího Pavliika. V prvním poločase vsítil dvě branky, v druhém pokračoval stejným tempem a konečný výsledek 0:4 vypadal pro domácího Koudyho velmi krutě.

Micka vs MrRici (2:1)

Další utkání začlo v podobném duchu jako to první. MrRici odstartoval zápas rychlým gólem a pro Mladou Boleslav to opravdu nevypadalo dobře. Micka se však nevzdal, v druhém poločase dokázal dostat míč do sítě rovnou dvakrát a díky pevné obraně získal pro Mladou Boleslav první bod do série.

czKoudy17 vs MrRici (5:2)

Koudy nastoupil do svého druhého zápasu odhodlán napravit nepovedený start dnešního dne. První poločas byl velmi vyrovnaný, a do přestávky se šlo za stavu 2:2. V druhé části však úřadoval hráč domácích, vstřelil tři góly, vyhrál 5:2 a Boleslav tak měla jistotu minimálně jednoho bodu do tabulky.

Micka vs Pavliik10 (1:5)

Micka mohl v posledním zápase posunout Mladou Boleslav k zisku všech tří bodů z dnešního kola. Hostující Pavliik byl však dnes v neskutečné formě, na hřišti dominoval a v 73. minutě svítilo na světelné tabuli skóre 0:5. Micka ke konci utkání zvládl vsítit alespoň čestnou branku a oba týmy se tak dnes rozešli smírně s jedním bodem.

MFK Karviná Esports vs FCVP Esport (1:3)

Šlágr kola, nejlepší FIFA na naší scéně, souboj o čelo tabulky. Tak by se dalo nazvat dnešní druhé utkání. Druhý tým tabulky z Karviné hostil na svém trávníku Plzeň, která okupovala příčku nejvyšší.

Miki vs Huhnak (1:4)

Duel odstartoval Miki s Huhnakem a hned od začátku bylo na co koukat. Huhnak otevřel skóre již ve 4. minutě a všem bylo jasné, že o góly nebude nouze. Huhnak dokázal do poločasu po krásné individuální akci ještě zvýšit na 0:2 a Mikiho čekala po pauze velká výzva. Miki měl v druhém poločase několik slibných šancí, avšak v 73. minutě přišla ledová sprcha v podobě inkasované branky. Do konce zápasu už jen oba hráči korigovali výsledek jednou vstřelenou brankou a Plzeň se tak ujmula vedení v sérii.

DRMi10 vs T9Laky (3:4)

DRMi měl před sebou těžký úkol. Na trávníku vyzval ve výborné formě hrajícího Lakyho. První poločas byl hlavně v režii Lakyho, který klepal na vrátka celý poločas. Gól však dorazil až těsně před poločasem a do šaten se šlo za stavu 0:1. Druhý poločas začal naopak lépe DRMi, který po faulu ve vápně proměnil pokutový kop a srovnal skóre. V 59. minutě hráč Karviné přidal druhou branku a otočil tak skóre zápasu. Laky se však nehodlal vzdát a do 87. minuty vsítil tři góly a o vítězi bylo takřka rozhodnuto. DRMi v nastaveném čase dokázal již jen korigovat skóre a Karviná tak prohrávala v sérii již 0:2.

DRMi10 vs Huhnak (2:0)

Po krátké pauze čekal DRMiho druhý z plzeňských hráčů Huhnak. V první polovině byl střelecky aktivnější hráč domácích a za svou snahu byl odměněn vedením 1:0. Huhnak v druhé polovině otevřel obranu a snažil se srovnat stav utkání. Jeho snaha však nebyla odměněna a nakonec byl DRMi ten, který na konci zápasu ještě vstřelil jednu branku.

Miki vs T9Laky (1:2)

Poslední zápas večera nabídl Miki s Lakym. Po půlhodině hry otevřel skóre po krásném centru Laky. Miki však díky perfektně načasované přihrávce a nekompromisnímu zakončení dokázal do poločasu srovnat. Druhý poločas nám gól nenabídl a tak jsme byli svědky prodloužení. I přes několik hezkých šancí jsme se gólu nedočkali a tak se šlo na penalty. Pokutové kopy došli až do 6. série, ve které Laky penaltu chytil a Plzeň se mohla radovat ze tří získaných bodů a upevnění pozice na čele tabulky.

 

Další kolo e:LIGY je v plánu již za týden, 2.2., nezapomeňte tak sledovat náš web pro výsledkový servis. Od dvanáctého kola se můžete těšit na živá vysílání každý týden, jelikož všechna zbylá kola budou streamována na oficiálním Twitch kanále e:LIGY

Související články