e:LIGA
Souhrn 7. kola základní části e:LIGY
FIFA 22 Článek Souhrn 7. kola základní části e:LIGY

Souhrn 7. kola základní části e:LIGY

Nicolas Heller

Nicolas Heller

11. 1. 2022 22:05

Budějovice berou tři body, Bohemka zaskočila duo z Karviné.

SK Dynamo České Budějovice vs FK Jablonec (4:0)

První série nám přinesla souboj dvou velmi zajímavých týmů, na straně Jablonce sehraného a mladého dua Adulack a Peposlav, kteří (možná trochu překvapivě) drželi před kolem nejvyšší přícku v tabulce. Na straně druhé nastoupil hvězdný Seron se svým spoluhráčem Lukasem22, které dala dohromady otevřená kvalifikace před startem e:LIGY. Tito dva hráči jsou reprezentanti klubu z Českých Budějovic.

Seron vs Adulack (4:1)

V prvním utkání potvrdil Seron roli favorita. I přes jednostranně vypadající výsledek se ovšem nejednalo o krasojízdu, Adulackovi se během zápasu lepila na kopačky smůla a nebyl výrazně horším hráčem. I přes podporu v chatu ovšem na Serona nestačil a Budějovice tak uzmuli vedení.

Lukas22 vs Peposlav (3:0)

I druhý hráč z jihočeského regionu nastoupil ve skvostné formě. Jeho metodická hra, která vycházela především ze zajištěné a spolehlivé obrany nedovolila Peposlavi rozvlnit síť ani jednou a Lukas tak pro svůj klub získal jistotu alespoň remízy a jednoho bodu do tabulky.

Seron vs Peposlav (7:2)

Hráči Jablonce potřebovali nutně zápas vyhrát, aby udrželi naději na bodový zisk v ligovém kole. Seron ovšem toto nehodlal připustit a svého soka doslova rozstřílel. Jeho výkon kromě spousty gólu garantoval i maximální bodový zisk pro SK Dynamo České Budějovice.

Lukas22 vs Adulack (4:2)

V závěrečném zápasu série šlo hráčům Jablonce již jen o možnost získat dnes na streamu alespoň čestnou výhru. To se ovšem Adulackovi nezdařilo a demolici hostujícího týmu tak dovedl Lukas22 do úspěšného konce. Pro hráče Jablonce šlo teprve o druhou prohru v letošním ročníku.

 

Bohemians Praha 1905 vs MFK Karviná Esports (3:1)

Ve druhém streamovaném zápase nastoupili na zelený pažit dva velmi atraktivní celky, jednak duo DRMi a Miki z Karviné, kteří jsou jistě jedni z adeptů na zisk titulu, a dále pak sympatická dvojice hráčů Bohemians: Saint a K1leris.

Saint vs DRMi10 (3:2)

Do utkání sice jako favorit vstupoval DRMi10, ale Saint už od začátku zápasu naznačoval, že výhru rozhodně zadarmo nedá. Po skvělém výkonu z jeho strany dokázal pro Bohemku urvat klíčové vítězství nad loňským finalistou DRMim.

K1leris vs Miki (3:2)

Na začátku utkání se podařilo K1lerisovi celkem dvakrát nachytat Mikiho na švestkách a bylo z toho vedení o dvě branky. Miki ovšem prokázal silnou mentální odolnost a dokázal se do mače vrátit. Srovnáním výsledku se zdálo, že si Miki vynutí prodloužení, K1leris byl ovšem proti a gólem v závěrečné desetiminutovce dokázal svého papírově silnějšího soupeře porazit a připsat si tak cenný skalp do sbírky.

Saint vs Miki (0:1)

Trochu překvapivě jsme do třetího utkání série vstupovali za scénáře kde Karviná hraje již pouze o remízu. Saint nedokázal navázat na svůj výkon proti DRMimu, neměl se ovšem za co stydět a odešel poražen nejtěsnějším možným rozdílem. Naděje MFK Karviná Esports na bodový zisk tak žila dál.

K1leris vs DRMi10 (3:2)

Velmi vypjatý duel ve kterém se rozhodovalo o distribuci bodů nakonec přinesl těsnou výhru K1lerise a také první porážku celku MFK Karviná v sezóně. Tři body naopak putují do tabulky směrem k zástupcům Bohemians.

 

Další kolo e:LIGY je v kalendáři připravené za týden, 18.1., nezapomeňte sledovat náš web pro výsledkový servis a streamované zápasy přineseme opět z kola devátého, které se bude konat 25.1.  Stream bude znovu možné sledovat na Twitch kanálu e:LIGY

Související články