e:LIGA
Souhrn 2. kola základní části e:LIGY
FIFA 23 Článek Souhrn 2. kola základní části e:LIGY

Souhrn 2. kola základní části e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

7. 12. 2022 16:00

Slovan stále v čele, Plzeň, Sparta společně s Brnem odčinili zaváhání z úvodního kola e:LIGY.

FC Baník Ostrava vs Bohemians Praha 1905 (2:2) 

Úvodní zápas kola byl ve znamení těsným výsledků. Baník vstupoval do zápasu s naprostým klidem, kde v 1. kole e:LIGY dokázali porazit Spartu. Na druhé straně stál tým Bohemians Praha 1905, kteří pouze remizovali v 1. zápase proti Slovácku 2-2. Nejdříve přišel na řadu dalas94 proti Saintovi. Zápas skončil těsným výsledkem 2:3 a z výhry se radoval druhý jmenovaný. Totik nastoupil proti novému hráči Bohemky Dzekovi222. Hráč Baníku nezaváhal a přestřílel svého soupeře 2:1. Dalas94 poté v zápase s Dzekem222 dokázal podpořit svého spoluhráče a stejným výsledkem sestřelil hráče Bohemians a vedení v sérii šlo na stranu Baníku. Naneštěstí pro Baník se jim nepodařilo navázat na předešlé výhry a tak Saint porazil Totika 3:2 a každý z týmů si do tabulky připisuje jeden bod. 

1. FC Slovácko vs FC Slovan Liberec - Sampi (0:4)

V dalším zápase přivítalo Slovácko vedoucí mužstvo po 1. kole a tím byl Slovan Liberec. Tým Slovácka využil před e:LIGOU možnost klubových kvalifikací a do týmu přišel benykekw společně s hráčem ambi. První zmíněný započal sérii proti Mrkyymu. Tým z Liberce v 1. utkání nezaváhal a Mrkyy poslal svůj klub do vedení v sérii 1-0. Libka1 po těsném utkání 1:0 proti ambimu poslal blíže 3 bodům právě Liberec. Dokonat to mohl právě Libka1 proti benymu. Zápas skončil 6:2 pro Libereckého hráče a tím si klub ze severu Čech připisuje další důležitou výhru a hlavně 3 body do tabulky, ve které zůstávají na čele tabulky. Mrkyy pak pouze kosmeticky upravil po výhře 3:2 na konečný stav série 4-0.

SK Dynamo České Budějovice vs SK Sigma Olomouc (2:2) 

Remízové utkání přinesl i zápas mezi Českými Budějovicemi a Sigmou Olomouc. Stejně jako u Slovácka šli České Budějovice cestou klubových kvalifikací. Po dvou utkáních série byl nerozhodný stav 1-1 v série po výhře OndrykKa 3:2 nad hráčem Johnnytaborak a flepincz padl 4:5 proti Va6ek7. Rozseknout série šla dvojice OndrykK a Va6ek7. Druhý jmenovaný dokázal v jednoznačném zápase porazit svého protihráče 3:0 a Olomouc měla matchpoint. Jenže tam přišel zkrat Johnnyhotaboraka a prohrál s flepinemcz 2:1. Pro oba kluby to znamená první bod v tabulce téhle sezóny e:LIGY.

FK Jablonec vs FC Hradec Králové (0:4) 

Jablonec po senzační výhře z předchozího kola nad Slavií tentokrát nedokázal navázat. Místo hradeckého Ritzyho do toho zápasu naskočil náhradník Gazdic a ukázal se v dobrém světle, kdy nejdříve porazil Efika 4:2 a poté zakončil sérii výhrou 3:2 nad Cmeldys. Stejně na tom byl FCMARTIN, který bez jakéhokoliv problému vyhrál svoje zápasy proti jabloneckým hráčům nejprve 6:5 a poté 5:2. Královehradečtí hráči nepustili ani bod v sérii a tak stále drží 2. místo v tabulce. 

FK Mladá Boleslav vs FC Zbrojovka Brno (1:3)

Zbrojovka po zaváhání na začátku ligy tentokrát nedovolila, aby přišla znovu o body. K1leris dokázal vyhrát svoje oba zápasy, nejdřív porazil kobbyho 2:0 a poté si poradil i s petrasem 4:3 ve velmi těsném utkání. DRMi10 si ve svém úvodním utkání poradil s petrasem 3:2 a poté v přestřelcem s kobbym padnul 5:6. Konečný součet skóre série byl 3-1 a Zbrojovka si tím připisuje 3 body. 

FC TRINITY Zlín vs SK Slavia Praha (ODLOŽENO)

Jediný odložený zápas tohoto kola mezi FC TRINITY Zlín a SK Slavia Praha se pro výpadek elektřiny ze strany zlínského Matejse nemohl uskutečnit. O náhradním termínu Vás budeme informovat.

FK Teplice vs Sparta eSports - ENTERPRISE (1:3)

Na řadu přišel favorit a to byla pražská Sparta proti FK Teplice. Sparta přišla o body v 1. utkání, když hostila Baník Ostrava. Místo Emericksona nastoupil Caster, jako oživení sestavy. Seron ve svých zápasech nastřílel úctyhodných 12 gólů, kdy po výhrách 6:3 nad Pecou a 6:1 nad Sajmonowyczem dal svému klubu šanci na výhru v sérii. Caster nejdříve zaváhal ve svém prvním utkání proti Sajmonowyczovi 4:5, ale poté nedovolil ztrátu bodů a poradil si s Pecou 3:2. 

FK Pardubice vs FCVP Esports (0:4)

Kolo uzavřel duel mezi FK Pardubice a FCVP Esports. Po dvou utkáních v sérii byla Plzeň na koni, kdy po identických výsledcích Lakyho a Huhnaka 4:0 dominovala východočeskému celku. Celé to mohl změnit JamesBony28, který šel do utkání s Huhnakem. Bohužel pro Pardubice zápas skončil 2:3 pro klub z Plzně a tak i plný počet bodů. Miki proti Lakymu mohl už pouze upravit skóre série, ale ani to se nepodařilo a tak si Laky s Huhnakem odnáší plný počet bodů. 

Přístí kolo nás navíc opět čeká i oficiální stream na kanálu e:LIGY. Zapiš si do kalendáře 13.12. a v 18:30 nezapomeň naladit náš Twitch, aby jste nepřišli o tu nejlepší lokální FIFU!

AKTUÁLNÍ TABULKA

Související články