e:LIGA
Souhrn předkola play-off
FIFA 22 Článek Souhrn předkola play-off

Souhrn předkola play-off

Nicolas Heller

Nicolas Heller

16. 3. 2022 18:10

Liberec a Mladá Boleslav bez zaváhání, Budějovice rozhodli až v pátém zápase

O víkendu se konalo předkolo play-off, ve kterém se rozhodovalo o postupu do osmifinále, kde na vítěze čekají výše nasazené týmy.

FC Slovan Liberec vs FK Teplice (3:0)

Liberec, který se o dva body nedostal mezi nasazené týmy pro osmifinále, přivítal na svém hřišti po základní části poslední Teplice. Utkání probíhalo podle papírových předpokladů, PanPeca si poradil s Nanysem 4:0 a s Aubikem 5:1. Jeho spoluhráč Mrkyy skvěle navázal a po výhře 6:1 nad Aubikem bylo rozhodnuto a Liberec tak může slavit postup do Osmifinále, kde narazí na Spartu.

1.FC Slovácko vs FK Pardubice (1:3)

Dvanácté Slovácko přivítalo třinácté Pardubice. Pardubice vstoupili do utkání lépe a po těsných výhrách JameseBonyho nad Modrim 1:0 a Efika 3:2 nad Sajmonem byli blízko postupu. Ve třetím zápase Modri vybojoval naději pro Slovácko poté, co porazil Efika 3:2. Ve čtvrtém zápase však JamesBony vyhrál opět 1:0 a připsal Pardubicím třetí výhru a postup do dalšího kola. V osmifinále narazí Pardubice na pražské Bohemians.

FK Mladá Boleslav vs FC Hradec Králové (3:0)

Základní část přiřadila na třetí zápas předkola souboj Mladé Boleslavi s Hradcem Králové. Za domácí nastoupil jako jednička Koudy, který ke konci sezóny nabral slušnou formu a poradil si i s oběma hráči Hradce Králové (2:1 s Ricim a 3:2 s Pavliikem). Micka se ke svému spoluhráči přidal a po výhře 2:1 nad Pavliikem se mohli hráči Mladé Boleslavi radovat z postupu. V osmifinále jim byl přisouzen mladý tým Jablonce.

SK Dynamo Č. Budějovice vs SK Sigma Olomouc (3:2)

Nejvyrovnanější utkání předkola přinesl souboj Č. Budějovic s Olomoucí. Za domácí hrající Seron si poradil 6:3 s JohnnyTaborakem a 3:2 s Vaškem. Oba hráči si však poradili s Lukasem (1:4 a 0:1) a utkání tak došlo až do rozhodujícího pátého zápasu. V něm byl lepší Seron a po výhře 5:3 nad Johnnym mohl slavit postup do osmifinále, kde narazí na pražskou Slavii.

V lize se tedy loučíme s Teplicemi, Slováckem, Hradcem Králové a Olomoucí. Vítězné týmy budete moci sledovat již v sobotu 19.3. od 14:00 na oficiálním Twitch kanále e:LIGY.

Související články