e:LIGA
Souhrn 15. kola základní části e:LIGY
FIFA 22 Článek Souhrn 15. kola základní části e:LIGY

Souhrn 15. kola základní části e:LIGY

Nicolas Heller

Nicolas Heller

9. 3. 2022 12:00

Slavia porazila Jablonec, Zlín si poradil se Spartou.

Poslední kolo základní části nám přineslo duel Jablonce se Slavií a Sparty se Zlínem.

SK Slavia Praha vs FK Jablonec (3:1)

CptKubajz vs Adulackk (1:0pp)

První zápas večer se odehrával ve velmi opatrném duchu. V prvních 90. minutách jsme se žádného gólu nedočkali a tak se šlo do prodloužení. I přes snahu hráčů vstřelit branku, jsme se žádného gólu nedočkali ani v nastaveném čase a šlo se tak do penalt. V penaltách se dařilo lépe Kubajzovi a připsal tam první dílčí úspěch pro Slavii.

Kobbycz vs Peposlav17 (3:1)

V druhém zápase se hráči rozhodli pro jiný scénář než v tom úvodním a první gól z kopaček Kobbyho jsme mohli vidět již v 10. minutě. O 7 minut později po špatné rozehrávce Peposlav přidal Kobby další gól a bylo to již 2:0.  Peposlav se však nehodlal vzdát a hned ve 24. minutě snížil na 2:1. Přes snahu Peposlava srovnat se mu to do konce zápasu již nepovedlo, naopak Kobby v 89. minutě po breaku zvýšil na konečných 3:1 a připsal tak Slavii vedení 2:0 na zápasy.

CptKubajz vs Peposlav17 (0:4p)

Třetí zápas přinesl zajímavou podívanou. Kubajz s Peposlavem i přes spoustu šancí udrželi po celých 90 minut nerozhodné skóre 0:0. V prodloužení se však povedlo Peposlavovi vstřelit 2 góly krátce po sobě a tak Kubajzovi nezbývalo nic jiného zkusit poslat vše do útoku. To se však otočilo proti němu a Peposlav tak po dvou breakových akcích vyhrál celý zápas 0:4.

Kobbycz vs Adulackk (3:2p)

Poslední zápas přinesl další prodloužení poté, co Kobby i Adulack vstřelili po dvou brankách. Prodloužení probíhalo v klidném tempu, ale ve 120. minutě prostřelil Kobby gólmana hostů a Slavia mohla slavit výhru 3:1 nad Jabloncem.

AC Sparta Praha vs FC Fastav Zlín (0:4)

Emerickson vs M4tk05 (1:2)

První zápas mezi Emericksonem a Matejsem začal v poklidném tempu. Hned po půli se však dvakrát prosadil hráč Zlína a vytvořil si pohodlné vedení. Emerickson už dokázal pouze před konce snížit na 1:2 a Zlín si tak odnesl vedení v sérii.

Caster vs MarioOoso99 (1:4)

Druhý zápas nám oproti prvnímu započal ve vysokém tempu. Marioso se prosadil hned dvakrát a to v 5. a 9. minutě. Caster však hned vzápětí dokázal skóre snížit. Do poločasu to bylo všechno a šlo se tak do šaten za stavu 1:2. Do druhého poločasu však Marioso naskočil stejně jako do prvního, vstřelil dvě branky a Caster už nedokázal s vývojem utkání nic udělat.

Emerickson vs MarioOoso99 (1:3p)

Ve třetím utkání se do vedení dokázali dostat poprvé hráči Sparty. Hned z úvodu zápasu totiž Emerickson vstřelil branku. Těsně před poločasem se však Mariosovi povedlo srovnat. V druhém poločase se nic nestalo a tak následovalo na streamu již čtvrté prodloužení. V prodloužení se prosadil pouze Marioso a Zlín si tak zajistil 3 body do tabulky.

Caster vs M4tk05 (2:4)

V posledním zápase již o body nešlo a Zlín si připsal i čtvrté vítězství v sérii po vítězství Matejse 2:4.

 

Základní část je tedy za námi a již o víkendu nám začíná předkolo play-off, ve kterém se utkají týmy na 9.-16. místě. Další stream na oficiálním Twitch kanále e:LIGY Vám přineseme 19.3. v podobě čtvrtfinálových bojů. 

Související články