e:LIGA
 Souhrn 1. kola ligové části e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Souhrn 1. kola ligové části e:LIGY

Souhrn 1. kola ligové části e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

14. 12. 2023 10:00

První kolo e:LIGY nepřineslo velkou dávku napětí. Dva zápasy s jednoznačným výsledkem otevřely nový ročníky e:LIGY 2023/2024.

V první sérii se střetly týmy Bohemians Praha 1905 - Entropiq a FK Dukla Praha.

Zápas 1: Matejs vs. Vojtaa96 

První klíčový zápas mezi Matejsem a Vojtaa96 nabídl fanouškům neskutečnou podívanou. Matejs, který vyhrál loňský ročníky e:LIGY prokázal své mistrovské schopnosti a získal vítězství s přesvědčivým skóre 4:1.

Zápas 2: Saint vs. Efik 

Zápas mezi Saintem a Efikem nezůstal pozadu. Oba hráči bojovali až do poslední chvíle, ale nakonec Saint triumfoval se skóre 4:2

Zápas 3: Matejs vs. Efik 

Třetí a klíčový zápas mezi Matejsem a Efikem byl doslova napínavý. Matejs ukázal svou sílu a získal rozhodující vítězství se skóre 3:2, čímž zajistil Bohemians tři body a první výhru v této sezóně e:LIGA. Pro Bohemku určitě velká radost, protože v minulé sezóně e:LIGY tým nedokázal vyhrát ani jedno utkání v základní části a nasbíral neskutečných 8 remíz. 

Zápas 4: Saint vs Vojtaa96

Saint následně podlehl hráči Vojtaa96 s konečným výsledkem 1:3, což dodalo alespoň vzpruhu pro Duklu do dalších zápasů. 

Druhá série BO4 přivedla do virtuální fotbalové arény střetnutí mezi AC Sparta Praha - Enterprise a FC Baník Ostrava. 

Tyto dva týmy se střetly již v minulém ročníku e:LIGY, a to opět v prvním kole, kde FC Baník Ostrava slavil výhru 3-1. Tentokrát se opět Baníku podařilo zdolat svého rivala s ještě lepším výsledkem. 

Zápas 1: Emerickson vs. Totik 

V prvním utkání se střetli Emerickson a Totik v nesmírně napínavém souboji. Totik nakonec zvítězil ve vyrovnaném zápase 3:2 až na penalty, kde Emerickson promrhal vedení 3-0 na pokutové kopy, což poskytlo Ostravě klíčový první bod v sérii.

Zápas 2: Seron vs. Dalas94

Druhý zápas mezi Seronem a Dalas94 byl výrazným kontrastem k prvnímu utkání. Dalas94 si připsal čisté vítězství se skóre 4:1, posilující pozici Baníku.

Zápas 3: Emerickson vs. Dalas94

Třetí zápas rozhodl o tom, že FC Baník Ostrava si odnese plný počet tří bodů. Emerickson podlehl Dalasovi v jednoznačném střetnutí se skóre 0:4.

Zápas 4: Seron vs. Totik

Poslední zápas byl již pouze formalitou pro uzavření série. Seron a Totik se postavili proti sobě, ale Totik znovu potvrdil svou dominanci výhrou 4:1.

Tým FC Baník Ostrava opakoval svůj úspěch z minulého ročníku proti AC Sparta Praha - Enterprise, opět tak získávají v prvním kole 3 body. Tato výhra posílí sebevědomí hráčů a zajímavě naznačuje, jaká překvapení nás mohou ještě v této sezóně čekat. Souhrn druhého kola přineseme již brzy! 

Výsledky 1. kola

Nezapomeňte sledovat náš web pro výsledkový servis a follow na našem Twitch kanále, ať nepropásnete ani jedno kolo e:LIGY.