e:LIGA
Shrnutí 9. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 9. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 9. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

20. 1. 2024 15:00

Deváté kolo e:LIGY nám přineslo dvě napínavá střetnutí na streamu. První zápas se odehrál mezi SK Sigma Olomouc a Bohemians Praha 1905 - Entropiq, zatímco druhý duel představil souboj mezi SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava.

SK Sigma Olomouc vs. Bohemians Praha 1905 - Entropiq

První utkání na streamu představilo střetnutí mezi SK Sigma Olomouc a Bohemians Praha 1905 - Entropiq. Oba týmy se snažila získat vítězství a posunout se v tabulce e:LIGY. Kdo nakonec vybojoval cenné body?

V prvním zápase se Matejs postavil Johnnytaborakovi a vybojoval vítězství 5:3. Skvělý vstup do série pro Bohemians. 

Saint dokázal porazit xMisak15 v poměru 4:1, což posílilo pozici Bohemians v sérii. 

Johnnytaborak měl těžký zápas proti Saintovi a prohrál 0:3, čímž Saint zajistil Bohemians plný počet bodů z tohoto zápasu.

Poslední zápas série byl mezi xMisak15 a Matejsem, kde Matejs opět zvítězil, tentokrát 5:2, a potvrdil vítězství Bohemians Praha 1905 - Entropiq.

SK Slavia Praha vs. FC Baník Ostrava

Druhý zápas devátého kola e:LIGY přinesl napínavý souboj mezi dvěma silnými týmy, SK Slavia Praha a FC Baník Ostrava. Oba týmy ukázaly svou kvalitu a nakonec série skončila remízou 2-2.

Ve prvním zápase měl Laky výhodu nad Totikem a vyhrál v těsném zápase 3:2, což poskytlo Slavii náskok.

Druhý zápas byl odehrán mezi CptKubajzem a dalas94, který zvítězil 2:4, čímž srovnal sérii na 1-1.

Dalase čekal hned další zápas, tentokrát proti Lakymu. Dalas94 vyhrál náročný zápas 2:0, čímž Baník Ostrava dostal velmi blízko k zisku 3 bodů.

Poslední zápas série byl mezi CptKubajzem a Totikem, kde CptKubajz vyhrál velmi těsný zápas 3:2, zajistil alespoň 1 bod pro SK Slavia Praha a uzavřel sérii na remízu 2-2.


Kompletní výsledky 9. kola