e:LIGA
Shrnutí 8. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 8. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 8. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

13. 1. 2024 15:30

Ve středečním streamovaném kole byly k vidění souboje mezi FK Teplice - Nessus Gaming a SK Dynamo České Budějovice, ve druhém zápase se ve velmi napínavém utkání představila AC Sparta Praha - Enterprise proti Bohemians Praha 1905 - Entropiq

FK Teplice - Nessus Gaming vs SK Dynamo České Budějovice (1-3)

Ve 8. kole e:LIGY se odehrál vzrušující zápas mezi týmy FK Teplice a SK Dynamo České Budějovice, kde se na jedné straně postavili Aubik s Pecou, a na druhé BudweisOGs a OndrykK. 

Série začala soubojem mezi Aubikem a BudweisOGs. Aubik měl po celých 90 minut zápasu navrch a bez problémů si zajistil snadné vítězství 6:1 proti BudweisOGs.

Ve druhém zápase jsme sledovali souboj mezi Pecou a OndrykKem. OndrykK ukázal svou sílu a překonal Pecu v poměru 2:1, čímž srovnal stav série na 1-1.

Nyní se Aubik postavil proti OndrykKovi, ale po svém prvním vítězství v sérii tentokrát nedokázal ani skórovat. OndrykK zvítězil 2:0 a České Budějovice byly velmi blízko získání 3 bodů.

Poslední a rozhodující zápas sehrál Peca proti BudweisOGs. Hráč Budějovic, který v prvním zápase prohrál vysoko 1:6, nyní dokázal získat vítězství 4:2 a 3 body pro svůj tým. Zároveň se jednalo o první vítězství Českých Budějovic v letošním ročníku e:LIGY. 

AC Sparta Praha - Enterprise vs Bohemians 1905 - Entropiq (2-2)

Série začala velmi vyrovnaným zápasem mezi Seronem a Matejsem. Bohemians hráč dokázal přehrát svého soupeře a ve velmi těsném zápase zvítězil se skóre 3:2.

Druhý zápas mezi Emericksonem a Saintem byl soubojem dvou streamerů a dobře známých českých hráčů. Emerickson ukázal své dovednosti a porazil Sainta 4:1, čímž vyrovnal sérii na 1-1.

Třetí zápas byl kompletní destrukcí ze strany Sainta v zápase proti Seronovi. Získal snadné vítězství 6:0 a poslal Bohemians do vedení v sérii.

Poslední a rozhodující zápas sehrál Emerickson proti Matejsovi. Hráč Sparty ukázal, že dnes nemá rovnocenného soupeře. Zvítězil 5:3 a zajistil tak, že oba týmy z tohoto zápasu odejdou s bodem.

Streamované 9. kolo nám nabídne dohrávku mezi SK Sigma Olomouc vs Bohemians Praha 1905 - Entropiq a celé kolo uzavře SK Slavia Praha, která vyzve FC Baník Ostrava. Všechny zápasy můžete sledovat živě na našem oficiálním Twitch kanále.


VÝSLEDKY 8. KOLA

TABULKA