e:LIGA
Shrnutí 7. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 7. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 7. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

12. 1. 2024 20:00

Sedmé kolo e:LIGY přineslo napínavé souboje, když se 1. FC Slovácko postavilo proti FC Zlín, který skončil remízou, stejně tak si FK Pardubice a FK Jablonec rozdělily body ve vzrušujícím střetnutí.

1.FC Slovácko vs FC Zlín (2-2)

První zápas mezi 1. FC Slovácko a FC Zlín byl ve středu pozornosti, když se Hawke postavil SebiWeiss23 v napínavém souboji. Hawke byl na konci zápasu ten šťastnější a vyšel vítězně v posledních minutách hry, když Slovácku zajistil výhru 4:3.

Ve druhém zápase pokračoval MikelKvapilini98 v kvalitním virtuálním fotbale pro 1. FC Slovácko tím, že porazil FTT přesvědčivým skóre 2:0, ukazující svou sílu na hřišti.

Třetí zápas večera měl obrovský význam pro oba týmy. Výhra pro 1. FC Slovácko by zajišťovala jejich první výhru za tři body v lize, zatímco FC Zlín si stanovil cíl alespoň zajistit remízu. V těsně souboji Hawke přišel blízko k vítězství, ale nakonec selhal. FTT si s ním poradil v těsném výsledku 3:2.

Ve čtvrtém a rozhodujícím zápase se MikelKvapilini98 postavil proti SebiWeiss23. SebiWeiss23 ve velmi kompetitivním utkání dosáhl vítězství a oba týmy berou po bodu z tohoto zápasu.

FK Pardubice vs FK Jablonec (2-2)

Ve druhém zápase večera se střetly týmy FK Pardubice a FK Jablonec v BO4 sérii, která nabídla divákům napínavé momenty. Ritzy nastoupil v prvním zápase série proti novému hráči v lize, SK7goat7. Hráč FK Jablonec úžasně dokázal naprosto přehrát Ritzyho 3:0. 

Ve druhém zápase série se Miki postavil proti OSD9COOK a opět, úžasně, Miki prohrál 2:5 s novým hráčem z FK Jablonec.

Jablonec byl velmi blízko výhře, ale Pardubice se nechtěly vzdát snadno. Ve třetím zápase Ritzy dokázal přehrát OSD9COOK a zmařil tak jejich první mečbal, ve hře, která skončila skóre 3:2 pro Ritzy. 

Poslední zápas série sehrál Miki proti SK7goat7. Miki porazil hráče Jablonce 6:4 a zhatil tak jejich šanci získat 3 body z tohoto zápasu. Oba týmy si z tohoto střetnutí zajistily 1 bod.


Výsledky 7. kola