e:LIGA
Shrnutí 6. kola ligové částí e:LIGY
Článek Shrnutí 6. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 6. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

6. 1. 2024 12:30

Středeční stream 6. kola nám nabídl zápasy mezi FC Zbrojovka Brno proti SK Sigma Olomouc a druhý zápas mezi Bohemians 1905 - Entropiq vs SK Slavia Praha.

V 6. kole letošní sezóny e:LIGY jsme byli svědky vzrušujících a dramatických momentů, které rozehrály virtuální fotbalový festival. První streamované utkání představilo střetnutí mezi FC Zbrojovka Brno a SK Sigma Olomouc, zatímco druhý duel nás přenesl do souboje mezi Bohemians 1905 - Entropiq a SK Slavia Praha. 

FC Zbrojovka Brno VS SK Sigma Olomouc

V prvním utkání FC Zbrojovka Brno dokázala překonat SK Sigma Olomouc a vyhrát svou BO4 sérii 3-1. I když FCMARTIN prohrál první zápas 0:4 proti Johnnytaborakovi, Sigma Olomouc nedokázala získat další vítězství. K1leris poté zvítězil 5:4 nad xMisak15, FCMARTIN porazil xMisak15 v poměru 2:1 a v závěrečném zápase K1leris vyhrál 4:3 nad Johnnytaborakem.

Bohemians 1905 - Entropiq vs SK Slavia Praha

Druhý série skončila 4-0 ve prospěch SK Slavia Praha, přestože jednotlivé zápasy byly velmi těsné. Matejs prohrál s novou posilou pro Slavii, Lakym v poměru 1:6. CptKubajz poté zvítězil nad Saintem 5:4. Ve třetím zápase CptKubajz opět zvítězil nad Matejsem 5:4, čímž SK Slavia Praha získala 3 body. Poslední zápas byl již pouze formalitou k uzavření série, a Saint opět těsně prohrál 4:6 proti Lakymu.

V nadcházející kole e:LIGY se můžete těšit na utkání z dolních pater tabulky mezi 1. FC Slovácko proti FC Zlín. Úterní stream uzavře zápas mezi FK Pardubice proti FK Jablonec. Všechny zápasy můžete sledovat živě na našem Twitch kanále


Kompletní výsledky 6. kola

Tabulka