e:LIGA
Shrnutí 4. kola ligové částí e:LIGY
Článek Shrnutí 4. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 4. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

23. 12. 2023 10:00

Ve čtvrtém kole letošní e:LIGY jsme byli svědky dvou BO4 sérií, které přinesly nečekané momenty a překvapení. První série se odehrála mezi FC Zbrojovka Brno a FK Dukla Praha, kde Brno bylo těžkým favoritem. Druhá série pak představila souboj mezi SK Sigma Olomouc a AC Sparta Praha - Enterprise.

FC Zbrojovka Brno vs FK Dukla Praha

V prvním utkání se FC Zbrojovka Brno postavila proti FK Dukla Praha, kde Brno bylo jasným favoritem na vítězství. Ovšem překvapivě se jim nepodařilo zdolat Duklu.

Zápas 1: FCMARTIN vs. Efik

První zápas série představoval souboj mezi FCMARTINem a Efikem. Efik ukázal, že je pečlivě připraven na FCMARTINA a získal snadné vítězství 5:0.

Zápas 2: K1leris vs. Vojtaa96

Druhý zápas přinesl střetnutí mezi K1lerisem a Vojtaa96. Nový člen e:LIGA, Vojtaa96, ukázal, že dokáže hrát, a zvítězil 2:0.
 

Zápas 3: FCMARTIN vs. Vojtaa96

Překvapivě třetí zápas rozhodoval o tom, zda FC Zbrojovka Brno dosáhne na remízu nebo zda FK Dukla Praha vezme 3 body. Střetnutí mezi FCMARTINem a Vojtaa96 bylo velmi vyrovnané, ale Vojtaa96 dokázal vstřelit jeden gól, a to bylo vše, co bylo potřeba. S třemi body směřujícími k FK Dukla Praha byl poslední zápas pouze formalitou pro uzavření série.


Zápas 4: K1leris vs. Efik

Poslední zápas byl mezi K1lerisem a Efikem, a FC Zbrojovka Brno byla stále bez vstřeleného gólu v této sérii. K1leris sice dokázal vsítit jeden gól, ale to nestačilo, protože Efik vstřelil hned čtyři. FK Dukla Praha tak ovládla sérii celkovým skóre 4-0.

FK Dukla Praha si tak připsala 3 body v této sérii, zatímco FC Zbrojovka Brno zůstala bez výhry v tomto kole. Duklu tato výhra vystřelila na 7. místo v taublce, zatímco Zbrojovka obsadila 11. místo po tomto kole. 


SK Sigma Olomouc vs AC Sparta Praha - Enterprise

Druhá BO4 série se odehrála mezi SK Sigma Olomouc a AC Sparta Praha - Enterprise. V tomto zápase nastoupil Be23ny, hráč naší české fotbalové ligy za Sigma Olomouc. Be23ny ukázal své dovednosti proti jednomu z nejlepších týmů v e:LIGA.
 

Zápas 1: Be23ny vs. Seron

První zápas odstartoval mezi Be23nym a Seronem. Be23ny ukázal velké úsilí, ale bohužel nedokázal porazit Serona. AC Sparta Praha - Enterprise si tak vzala vedení v sérii 1-0.

Zápas 2: Lengi vs. Emerickson

Druhý zápas přinesl střetnutí mezi Lengim a Emericksonem. Lengi vedl až do 90. minuty, kde Emerickson vstřelil vyrovnávající gól. Zápas přešel do prodloužení, kde Emerickson ukázal své zkušenosti a vstřelil 5 gólů, což znamenalo finální výsledek 6:1 pro Emericksona.

Zápas 3: Be23ny vs. Emerickson

Třetí zápas rozhodoval o tom, zda Sparta odnese 3 body, a Be23ny opět prohrál ve velmi těsném zápase proti Emericksonovi.

Zápas 4: Lengi vs. Seron

Poslední zápas v sérii byl mezi Lengim a Seronem. Seron ukázal, že bude lídrem tohoto týmu, a dokázal překonat Lengiho 4:0.

AC Sparta Praha - Enterprise se po zápase umístila na 6. místě a Sigma Olomouc zaujmula 9. místo se dvěma výhrami a dvěma prohrami v letošní sezóně e:LIGY. 

Sledujte nás na našem twitch kanále a buďte připraveni na další vzrušující virtuální fotbalové souboje v příštím kole, které je v plánu na 2. ledna. Můžete se těšit na zápas mezi FC Baník Ostrava a FC Slovan Liberec - Sampi. Druhý zápas nabídne derby mezi FK Pardubice a FC Hradec Králové. 


Kompletní výsledky 4. kola

Tabulka