e:LIGA
Shrnutí 3. kola ligové části e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 3. kola ligové části e:LIGY

Shrnutí 3. kola ligové části e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

22. 12. 2023 12:00

První utkání na streamu přineslo souboj s jasným výsledkem mezi 1. FC Slovácko a SK Sigma Olomouc, zatímco druhé střetnutí skončilo remízově mezi FC Viktoria Plzeň a Bohemians Praha 1905 - Entropiq.

1.FC Slovácko a SK Sigma Olomouc se postavily proti sobě v prvním streamovaném utkání. Oba týmy se snažily získat vítězství a cenné body pro další část sezóny. Jaký byl výsledek tohoto klíčového střetnutí?

Zápas 1: MikelKvapilini98 vs. Johnnytaborak

První zápas této BO4 série se odehrál mezi MikelKvapilini98 a Johnnytaborak. Johnnytaborak kontroloval průběh zápasu a získal vítězství 4:2, což posunulo SK Sigma Olomouc do vedení.

Zápas 2: Hawke vs. xMisak15

Zápas mezi Hawkem a xMisak15 byl velmi odlišný od prvního. xMisak15 získal snadné vítězství 7:1, posilující pozici Sigma Olomouc v sérii.

Zápas 3: MikelKvapilini98 vs. xMisak15

Ve třetím zápase se MikelKvapilini98 postavil proti xMisak15 a opět podlehl se skóre 2:4. To potvrdilo převahu Sigma Olomouc v tomto souboji.

Zápas 4: Hawke vs. Johnnytaborak

Poslední zápas byl již pouze formální záležitostí pro uzavření série. Hawke čelil Johnnytaborakovi a opět byl druhý jmenovaný úspěšný. Johnnytaborak se radoval z vítězství 4:2.

SK Sigma Olomouc si tak připsala 3 body a 1. FC Slovácko stále čeká na své první vítězství v letošní sezóně e:LIGY. Dominance SK Sigma Olomouc v této sérii byla zřejmá a ukazuje, že jsou vážným kandidátem na slušné postavení v letošním ročníku.


Druhá BO4 série mezi FC Viktoria Plzeň a Bohemians Praha 1905 - Entropiq přinesla nesmírně překvapivý výsledek. FC Viktoria Plzeň přistoupila k zápasu v nové sestavě po odchodu T9Lakyho, který přešel do SK Slavia Praha. Nahradil ho hráč Benyy a dva náhradníci z loňského roku zůstali v týmu. Očekávalo se tedy, jak se nová sestava vyrovná s Bohemians Praha 1905 - Entropiq.

Zápas 1: Benyy vs. Matejs

První utkání mezi Benyy a Matejsem byl v režii Matejse. Pravděpodobně nejlepší hráč v České republice, Matejs, neměl příliš starostí a kontroloval průběh zápasu, nakonec vyhrál 3:0.

Zápas 2: Micka vs. Saint

Druhý zápas byl velmi odlišný. Micka se postavil proti Saintovi a dokázal ho porazit v poměru 4:1, čímž přinesl Plzni cenný bod v sérii.

Zápas 3: Benyy vs. Saint

Ve třetím zápase jsme byli svědky souboje mezi Bennym a Saintem. Saint pravděpodobně neměl svůj nejlepší den a prohrál 3:2. Plzeň nyní byla velmi blízko k třem bodům, ale poslední překážkou byl opět Matejs.

Zápas 4: Matejs vs. Micka

Ve posledním zápase Matejs zdemoloval Micku 8:4 a ukázal, že je vůdcem týmu. FC Viktoria Plzeň stále nemá své první vítězství v této sezóně a Bohemians Praha 1905 - Entropiq ztratili první body remízou v této sezóně.

Tento překvapivý výsledek ukazuje, že ve virtuálním fotbale může být každý zápas plný nečekaných momentů. Sledujte nás na našem streamu a buďte připraveni na další vzrušující souboje v příštím kole e:LIGY!


Kompletní výsledky 3. kola

Tabulka