e:LIGA
Souhrn 2. kola ligové části e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Souhrn 2. kola ligové části e:LIGY

Souhrn 2. kola ligové části e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

15. 12. 2023 08:00

Druhé kolo e:LIGY přineslo vyrovnaný zápas, když se v prvním zápase střetly týmy FC Hradec Králové a FC Zlín v BO4 sérii. Poté následoval duel mezi Pardubicemi a Mladou Boleslaví, který skončil dominancí jednoho týmu.

FC Hradec Králové vs FC Zlín

Obě mužstva vstoupila do sezóny s novými sestavami, což slibovalo vzrušující souboje. 

Zápas 1: Zboril vs. FTT

První utkání představilo střetnutí mezi Zborilem a FTT, a bylo to napínavé od začátku do konce. Zboril nakonec vyšel vítězně z těsné bitvy se skóre 3:2, což dalo FC Hradec Králové první bod v sérii.

Zápas 2: Holu95 vs. SebiWeiss23

Druhé střetnutí bylo pojato podobně těsně, když Holu95 čelil SebiWeiss23. Ve vyrovnaném zápase však SebiWeiss23 nakonec vyšel vítězně se skóre 3:2.

Zápas 3:  Zboril vs. SebiWeiss23 

Zlín mohl sérii obrátit ve svůj prospěch v třetím utkání, pokud by SebiWeiss23 dokázal porazit Zborila. A právě to se stalo. SebiWeiss23 zvítězil se skóre 5:4, což posunulo Zlín do vedení a přineslo nám neskutečně napínavou atmosféru.

Zápas 4: Holu95 vs. FTT

Poslední zápas rozhodoval o všem - o vítězství Zlína nebo o remíze. Holu95 se postavil proti FTT a rozhodl, že FC Hradec Králové neodejde bez bodu. Holu95 porazil FTT v poměru 5:3, a tím zajistil, že oba týmy odcházejí s jedním bodem za remízu.

Celá BO4 série byla plná dramatických momentů a vzrušujících akcí, což jen potvrzuje, že e:LIGA je plná talentovaných hráčů a nečekaných obratů.


FK Pardubice vs FK Mladá Boleslav

Druhá BO4 série přinesla jasný výsledek, když se střetly týmy FK Pardubice a FK Mladá Boleslav. Pardubice se pro tuto sezónu posílily příchodem Ritzyho, zatímco Mladá Boleslav nastoupila s novou sestavou, včetně loňského vítěze e:LIGY, MarioOoso99 a nového člena HodnyHolub.

V prvním kole se Pardubice utkaly s Teplicemi, přičemž utkání skončilo remízou 2:2, zatímco Mladá Boleslav nečekaně prohrála s Hradcem Králové.

Zápas 1: Ritzy vs. MarioOoso99

V prvním zápase se Ritzy pokoušel porazit loňského vítěze MarioOoso99, ale bohužel se mu to nepodařilo. Ritzy podlehl s výsledkem 1:5, čímž Mladá Boleslav získala první body v sérii.

Zápas 2: Miki vs. HodnyHolub

Druhý zápas představoval souboj mezi Mikim a HodnymHolubem, kde nový člen Mladé Boleslavi ukázal svou sílu. HodnyHolub porazil vítěze e:LIGY ze sezóny 2020/2021 se skóre 3:1.

Zápas 3: Ritzy vs. HodnyHolub

Třetí a rozhodující zápas představoval souboj Ritzyho a HodnyHoluba. Ritzy opět čelil silné hře od Holuba a nakonec podlehl 1:5, čímž Mladá Boleslav zajistila vítězství v sérii.

Zápas 4: Miki vs. MarioOoso99

Poslední zápas byl již pouze formalitou pro uzavření série, ale MarioOoso99 bez větší námahy porazil Mikiho 4:1.

Pro FK Pardubice to bylo náročné kolo, ale FK Mladá Boleslav potvrdila svou sílu v novém složení a získala cenné body po porážce v prvním kole. 


Kompletní výsledky 2. kola

Sledujte nás na našem streamu a buďte připraveni na další virtuální fotbalové bitvy v příštím kole e:LIGY, které je naplánováno na 19. prosince! Nejprve 1. FC Slovácko vyzve SK Sigma Olomouc a vysílání uzavře zápas mezi FC Viktoria Plzeň s Bohemians Praha 1905 - Entropiq. 


Tabulka základní části