e:LIGA
Shrnutí 16. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 16. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 16. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

21. 2. 2024 19:00

Sezóna e:LIGY 2023/2024 pokračuje v přinášení vzrušující akce, když přináší poutavé střetnutí a pozoruhodné projevy herních dovedností. V tomto kole se FC Baník Ostrava střetl s MFK Karviná, zatímco pozornost se upřela na pražské derby mezi SK Slavia Praha a AC Sparta Praha - Enterprise. Přejděme k vzrušujícím výsledkům, které se odehrály na virtuálním hřišti.

FC Baník Ostrava vs. MFK Karviná

První střetnutí 16. kola přineslo souboj mezi FC Baník Ostrava a MFK Karviná. Ve hře za Baník nastoupili Totik spolu s dalas94, zatímco za Karvinou hráli Dzeko222 a kapolo. První tři zápasy série vyhrál Baník Ostrava, přičemž každý zápas skončil výsledkem 4:0. V posledním zápase série se MFK Karviná konečně podařilo skórovat branku, ale i přesto dalas94 porazil Dzeko222 6:1. Jednoznačné vítězství pro Baník Ostrava, které jim zajistilo umístění v TOP 4 žebříčku.

SK Slavia Praha vs. AC Sparta Praha - Enterprise

Druhé streamované utkání přineslo pražské derby mezi SK Slavia Praha a AC Sparta Praha - Enterprise. V prvním zápase T9Laky prohrál na penalty se Seronem 3:4. Poté CptKubajz porazil Emericksona 2:1, čímž vyrovnal sérii na 1-1. T9Laky nastoupil ve třetím zápase proti Emericksonovi a nedovolil mu skórovat ani jednu branku, vyhrávaje 3:0. Slavia Praha byla jeden zápas od vítězství v tomto derby, ale Seron byl proti této myšlence a porazil CptKubajze 4:2, což znamenalo remízu série 2-2. Slavia Praha si také zajistila místo v TOP 4, zatímco Sparta Praha se představí v předkole e:LIGY.

Poslední kolo základní části je naplánováno na úterý, 27. 2. Na streamu bude k vidění duel mezi Bohemians Praha 1905 - Entropiq, kteří vyzvou FC Hradec Králové. Celou základní část uzavře zápas mezi FK Mladá Boleslav a FK Teplice - Nessus Gaming. Oba tyto duely můžete sledovat živě na našem Twitch kanále.


Výsledky 16. kola

Tabulka