e:LIGA
Shrnutí 15. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 15. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 15. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

15. 2. 2024 14:00

Sezóna e:LIGA 2023/2024 nabírá na obrátkách, když se dostáváme do 15. kola, které přináší elektrizující zápasy a intenzivní herní dovednosti. V tomto kole se FC Viktoria Plzeň střetla s FK Pardubice, zatímco FK Dukla Praha se utkala s AC Sparta Praha - Enterprise. Podívejme se na akční výsledky, které se odvíjely na virtuálním hřišti.

FC Viktoria Plzeň vs. FK Pardubice

V prvním střetnutí 15. kola ukázala FC Viktoria Plzeň svou dominanci, když přesvědčivě porazila FK Pardubice. Série skončila výsledkem 4-0 ve prospěch Viktorky Plzeň, což svědčí o jejich výjimečných schopnostech a taktické moudrosti na digitálním hřišti.

Sparta Praha vs. FK Dukla Praha

 Druhé střetnutí přineslo vzrušující bitvu mezi FK Dukla Praha a AC Sparta Praha - Enterprise. Navzdory těsnému souboji vynikla Sparta Praha s rozhodujícím vítězstvím 4-0 nad svými rivaly FK Dukla Praha. Individuální zápasy byly napínavé, přičemž Sparta Praha ukázala svou odhodlanost a strategickou hru, aby si zajistila vítězství.


Výsledky 15. kola

16. kolo nám přinese na streamu velmi zajímavá utkání. V prvním se utká FC Baník Ostrava proti týmu MFK Karviná. Ve druhém se můžete těšit na pražské derby, když SK Slavia Praha vyzve svého rivala, pražskou Spartu. 

Oba zápasy můžete sledovat živě na našem Twitch kanále.