e:LIGA
Shrnutí 12. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 12. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 12. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

28. 1. 2024 17:00

12. kolo e:LIGY nabídlo divákům duel mezi FC Slovan Liberec - Sampi, kteří čelili týmu FK Pardubice. Druhé utkání sehrála FC Zbrojovka Brno, která se střetla s FC Hradec Králové.

FC Slovan Liberec - Sampi - FK Pardubice (3-1)

První zápas série mezi FC Slovan Liberec - Sampi a FK Pardubice skončil vítězstvím týmu FC Slovan Liberec - Sampi se skóre 3:1. 

V úvodním zápase mezi FC Slovan Liberec - Sampi a FK Pardubice se střetli AdulackK a Bacman22. AdulackKovi se podařilo vyhrát velmi těsný zápas 2:1. Následně se Peposlav17 postavil proti Mikimu, a opět to byl velmi vyrovnaný zápas, který Peposlav17 zvládl s výsledkem 3:1. Liberec měl možnost ukončit zápas, ale AdulackK prohrál proti Mikimu 2:3, čímž poskytl Pardubicím naději.

Ve finálním zápase byl Peposlav17 příliš silný pro Bacman22 a s výsledkem 2:0 Peposlav17 zajistil Liberci důležité 3 body z tohoto střetnutí. S touto výhrou se Liberec posunul na 2. místo v tabulce. Naopak FK Pardubice stále čekají na své první vítězství a nacházejí se na 15. místě se 7 body za 7 remíz. Přestože Pardubice dosud neměly v lize výrazný úspěch, stále mají šanci se zlepšit a bojovat v dalších kolech o lepší výsledky.

FC Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové (3-1)

Ve druhém streamovaném zápase mezi FC Zbrojovka Brno a FC Hradec Králové se v prvním utkání střetli hráči K1leris a Zboril. K1leris byl v tomto zápase šťastnější a vyhrál velmi těsný zápas 3:2. Poté K1leris nastoupil proti Totik5666 v zcela odlišném zápase, který K1leris ovládl s přehledem 5:0. Toto vítězství dalo Brnu šanci na 3 body.

FCMARTIN se poté postavil proti Totik5666, Totik ukázal srdce, ale nebyl schopen porazit lépe hrajícího FCMARTINa. FCMARTIN vyhrál 3:2, což Zbrojovce přineslo další 3 body. V posledním zápase série Zboril konečně porazil FCMARTINa 4:3 a přinesl Hradci Králové alespoň jedno vítězství v sérii.

S touto výhrou se FC Zbrojovka Brno posunula na 10. místo v tabulce s 11 body. FC Hradec Králové se nachází na 8. místě se 17 body. 


Výsledky 12. kola

Tabulka