e:LIGA
Shrnutí 10. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 10. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 10. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

21. 1. 2024 10:00

V desátém kole e:LIGY se fanoušci dočkali pokračování vzrušujících fotbalových klání, když se střetly týmy SK Dynamo České Budějovice vs FC Hradec Králové a v druhém utkání FK Teplice - Nessus Gaming vs FC Zbrojovka Brno. Obě utkání jste mohli sledovat LIVE na našem Twitch kanále.

SK Dynamo České Budějovice vs FC Hradec Králové

První zápas mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Hradec Králové byl plný očekávání. Oba týmy předvedly skvělý výkon, ale nakonec to byl právě Hradec Králové, kdo vyšel vítězně z boje s výsledkem 3-1 v sérii. Hráči Hradce Králové ukázali svou sílu, což je posunulo na výrazně lepší pozici v tabulce.

V první sérii mezi SK Dynamo České Budějovice a FC Hradec Králové byl první zápas série odehrán mezi hráči BudweisOGs a Zboril. BudweisOGs měl velmi pomalý začátek a prohrál se Zborilem 0:4. Druhý zápas série sehrál OndrykK, který porazil Holu95 ve velmi vyrovnaném zápase 3:2, čímž srovnal sérii na 1-1. Velmi důležitý zápas se odehrál mezi BudweisOGs a Holu95, kde Holu95 dokázal zvítězit 4:0 a získal alespoň prozatimní jeden bod pro svůj tým. Poslední zápas mohl rozhodnout o vítězi série. OndrykK se postavil Zborilovi, ale nedokázal jej přehrát a prohrál 2:4, což znamenalo, že FC Hradec Králové získal 3 body.

Vítězství FC Hradec Králové v této sérii nejenže přineslo týmu tři body, ale také posunulo celý tým na 5. místo v tabulce e:LIGY. Je to další důkaz toho, že v e:LIZE mohou i zdánlivě nevýrazné výkony v jednotlivých zápasech mít významný dopad na celkové pořadí týmu v soutěži.

FK Teplice - Nessus Gaming vs FC Zbrojovka Brno

Ve druhém zápase mezi týmy FK Teplice - Nessus Gaming a FC Zbrojovka jsme mohli vidět hráče Peca a neumiss za Teplice a K1leris společně s FCMARTIN za Zbrojovku Brno. V prvním zápase série se K1leris postavil proti Pecovi a dokázal jej přehrát s velmi vysokým skóre 6:4. Druhý zápas mezi neumissem a K1lerisem byl velmi vyrovnaný, ale neumissovi se však podařilo vyhrát 4:3. Třetí zápas mezi Pecou a FCMARTINem měl stejný výsledek jako předchozí zápas, opět 4:3 pro Teplice.

Poslední a rozhodující zápas sehráli neumiss a FCMARTIN, kde FCMARTIN opět prohrál velmi těsný zápas o jediný gól, a to opět se skóre 4:3. To znamenalo, že FK Teplice získaly 3 body a posunuly se na 11. místo v tabulce e:LIGY, zatímco Zbrojovka Brno zůstala na 14. místě se 7 body.

Tato série opět ukázala, jak důležité jsou individuální výkony každého hráče v e:LIZE. Vysoké skóre a těsné zápasy přinesly napínavé chvíle pro fanoušky obou týmů. Vítězství Teplic v této sérii posunulo jejich tým v tabulce a potvrdilo, že každý bod může hrát klíčovou roli při boji o co nejlepší pozici v lize. Zbrojovka Brno teď bude hledat příležitosti k zlepšení svých výkonů, aby se posunula v tabulce a získala víc bodů v nadcházejících zápasech e:LIGY.


TABULKA