e:LIGA
Kdo se probojuje až do finále e:LIGY? Sleduj semifinálové skupiny!
FIFA 21 Článek Kdo se probojuje až do finále e:LIGY? Sleduj semifinálové skupiny!

Kdo se probojuje až do finále e:LIGY? Sleduj semifinálové skupiny!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

19. 3. 2021 08:30

Z celkově 72 hráčů, kteří dokázali postoupit z klubových kvalifikací či byli přímo nominovaní týmy, se poštěstí pouze necelé polovině postoupit do Grand Finále a obléct dres svého oblíbeného celku.

Další fáze e:LIGY se nevyhnutelně blíží! V následujících dnech se rozhodne, kdo ze čtveřice semifinalistů dokáže postoupit v rámci svého klubu do finále e:LIGY, ve kterém se utkají s ostatními soupeři z jiných týmů o prizemoney v celkové výši 150 000 Kč. To si mezi sebe rozdělí nejlepší 4 týmy.

Semifinálová utkání se odehrají v rámci každého týmu e:LIGY celkově ve třech dnech, a to konkrétně 24.3., 27.3. a 28.3. V každém z těchto dní budou stanoveny skupiny určitých klubů, na něž se můžete podívat v rozpise níže. Vždy hrají dva kluby (dvě skupiny) zároveň a na streamu budou postupně ukázány zápasy z obou skupin.

Čtyři hráči budou hrát proti sobě ve skupině daného klubu každý s každým systémem 2x BO1. Vítěz skupiny (případně dva, pokud tým nikoho už nenominoval do finále) pak bude reprezentovat daný klub na Grand Finále e:LIGY.

Kdo bojuje o vytoužené reprezentování oblíbeného fotbalového klubu se můžete podívat ve velkém přehledu účastníků semifinále ZDE.

Rozpis skupin:

 24. 3.27. 3.28. 3.
Timeslot      
15 - 17JablonecOstravaTeplicePříbramLiberecZlín
17 - 19Mladá BoleslavSlováckoBohemians PrahaBrnoPlzeňČeské Budějovice
19 - 21Sparta PrahaKarvináSlavia PrahaOpavaPardubiceOlomouc

Sledujte semifinále živě na Twitch.tv

Všechny hrací dny budou živě vysílané na oficiálním twitch kanále e:Ligy. Za mikrofonem usedne zkušený komentátor a bývalý profesionální FIFA hráč Filip “Koozy” Lejček a vedle něj nebude chybět ani známý sportovní komentátor Jan Pěruška.

Související články