e:LIGA
Rozhovor s hráčem F2Lik3
Článek Rozhovor s hráčem F2Lik3

Rozhovor s hráčem F2Lik3

Nicolas Heller

Nicolas Heller

17. 11. 2020 12:30

Jaké jsou vaše zkušenosti s hraním herní série FIFA? 

Moje první FIFA byl ročník 2004. Od té doby jsem hrál FIFU pravidelně, ale spíš jen s kamarády, co se režimu FUT týče, tak jsem začal v roce 2019. Největší úspěch pro mě byl zatím účast na off-line finále e:LIGY za tým MFK Karviná.

Jak byste hru FIFA 21 po necelém měsíci a půl od vydaní zhodnotil?

FIFA 21 mi zatím nijak extra nevadí, jediný, co by se mělo ještě upravit, tak jsou fauly a vyhodnocení trestů a ubral bych EA blokování. Jinak bych řekl, že 21 je v celku povedený ročník. 

Jaký je váš nejlepší dosažený výsledek ve FUT Champions?

Letos zatím E3. 

Jak jste spokojen s účinkováním v kvalifikačním turnaji?

Vždycky je co zlepšovat, byl to první turnaj a nedával jsem si příliš velké naděje na postup, ale vyšlo to za což jsem rád.

Co říkáte na možnost reprezentovat klub Slezský FC Opava?

Rozhodně je to super příležitost, jakákoliv reprezentace je super. Člověk hraje úplně jinak, když to není jen on sám, ale je to tým, kde má i spoluhráče. 

Můžete nám popsat tým, s kterým jste se dokázal kvalifikovat do off-line semifinále?

Můj tým má hodnotu okolo 2,5 milionu. Hlavní hvězdou je CR7 a okolo něj pak levnější hráči, kteří ale dokážou odehrát slušný výkon. 

Jaký zápas z vaší cesty turnajem byste vypíchl a proč?

Rozhodně to byl poslední zápas o postup. Soupeř byl kvalitní, a hlavně v prvním kole vyřadil mého kámoše, takže jsem měl o motivaci postaráno.

Co si slibujete od dalšího průběhu turnaje, jaké jsou vaše cíle?

Samozřejmě bych se velice rád probojoval do finále a reprezentoval klub Opava na finálovém eventu e:LIGY. Ale všichni 4 postupující jsme velice vyrovnaní a uvidíme, kdo jak moc vydrží v zápasovém tempu, přeci jen do semifinále máme spoustu času pro zlepšení.

 

Související články