e:LIGA
První čtveřice klubů zná své semifinalisty
Článek První čtveřice klubů zná své semifinalisty

První čtveřice klubů zná své semifinalisty

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

28. 11. 2020 18:00

Už čtyři prvoligové kluby znají své nové potencionální reprezentanty v e:LIZE. Klubová kola za sebou mají FK Pardubice, MFK Karviná, FK Teplice a Slezský FC Opava. Z nich vždy postoupili 2 až 4 gameři do semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo nakonec bude hájit klubové barvy ve finále e:LIGY.

Prvním klubem, který poznal své semifinalisty byl Slezský FC Opava. Klubové kolo se odehrálo již 10. listopadu a o možnost hájit barvy severomoravského klubu se přihlásilo 112 gamerů. Pouze čtyři nejlepší se však utkají o tohle privilegium v semifinále e:LIGY. V případě Opavy to nakonec bude Robiiino, F2Lik3, Fejtyy97 a Rak.

Další klubové kolo odehráli gameři se zájmem o reprezentaci FK Teplice. Klub už esportovou divizí disponuje a tak využil právo nominovat svoje aktuální gamery a v otevřené kvalifikaci tím vznikla pouze dvě postupová místa. Přímo do finále e:LIGY nominovaly Teplice Martina "Dalas" Vůjtíka. V semifinále díky nominaci zabojuje Dominik "Sobla" Soblahovský a Honza "Aubík" Živný. Kvalifikaci poté nejlépe zvládli gameři Fordak a Chody.

V listopadu se dostalo i na další severomoravský klub, konkrétně MFK Karvinou. O možnost reprezentovat slezský tým se přihlásilo 106 gamerů. Kvalifikace nabídla čtyři postupová místa a těch se nakonec ujal Krtek, K1leris, Efik a CZKevin.

Poslední listopadovou kvalifikací bylo klubové kolo FK Pardubice. Stejně jako Teplice využily Pardubice právo nominovat gamery. Rovnou do finále e:LIGY byl nominován Matěj "Miki" Mikan. Semifinále si zahraje Dominik "Seron" Čermák. Ten vyzve tři gamery postupující z klubového kola, kterými se po napínavých kvalifikačních utkáních stali Tempos, iG.mkl77 a Totik.

Další čtyři klubová kola e:LIGY se odehrají v prosinci. Ucházet se můžete o místo v FK Příbram, FC Slovácko, AC Sparta Praha a FK Jablonec. Registrace jsou stále otevřeny, tak neváhejte a přihlaste se o možnost reprezentovat svůj oblíbený fotbalový klub FORTUNA:LIGY ve hře FIFA 21.