e:LIGA
Jak se do e:LIGY zapojit?
Článek Jak se do e:LIGY zapojit?

Jak se do e:LIGY zapojit?

Lukáš Prudil

Lukáš Prudil

24. 8. 2019 12:00

Nový projekt Datart e:LIGY tě nadchnul a chceš se ho zúčastnit? Skvělá zpráva! Stačí, abys splnil dvě základní podmínky.

Nový projekt Datart e:LIGY tě nadchnul a chceš se ho zúčastnit? Skvělá zpráva! Stačí, abys splnil dvě základní podmínky – jsi občan České republiky a je ti 16 a více let? Pak se můžeš do e:LIGY zapojit, a zkusit tak dosáhnout na PRIZE MONEY v celkové výši 150 000 Kč. Samozřejmě musíš vlastnit také hru FIFA 20 a konzoli Playstation 4, protože e:LIGA se uskuteční exkluzivně právě na ní. Pokud potřebnou technikou nedisponuješ, můžeš si ji rychle pořídit u společnosti DATART, která je generálním partnerem e:LIGY, a na jejíchž webu nalezneš vše potřebné k zapojení do online kvalifikací.

Je to jednoduché:

1. Zaregistrujte se na webu e:LIGY

Registrace na našem webu je zcela zdarma a je nezbytná k tomu, abys získal jedinečné ID, které ti umožní se zúčastnit e:LIGY.

2. Vyber si klub, který chceš reprezentovat

Každý ze zapojených klubů fotbalové FORTUNA:LIGY bude mít dvě vlastní online kvalifikace. Pokud už některému z klubů fandíš, tvá volba bude jasná. Pokud ještě nemáš svůj oblíbený klub, doporučujeme navštívit stránky fortunaliga.cz, v sekci „Kluby“ nalezneš profily jednotlivých celků a třeba tě některý z nich zaujme.

3. V sekci „Turnaje“ si najdi nejbližší kvalifikaci

V sekci „Turnaje“ nalezneš seznam online klubových kol. Vyber si ten svůj a zapoj se do něj prostřednictvím tlačítka Hrát turnaj (musíš být přihlášený). Daný termín si poznamenej ve svém kalendáři, abys na něj nezapomněl.

4. Nezapomeň na Check-in

Dvě hodiny před samotným online klubovým turnajem se otevře možnost Check-in, kterou musíš nejpozději 10 minut před startem dané online kvalifikace potvrdit. Tím nám dáš na vědomí, že jsi připraven se turnaje zúčastnit, a zařadíme tě tak do PLAYOFF pavouka.

5. Ukaž, že jsi nejlepší

V kartě „Turnaje“ najdeš praktický návod k tomu, jak se spojíš se svým protihráčem, včetně dalších instrukcí k zahájení zápasů. Teď už je jen na tobě, abys ukázal, že si zasloužíš postoupit do další fáze e:LIGY!

6. Nevyšlo to? Zkus to znovu!

Pokud se ti nepodařilo postoupit hned na první pokus, nezoufej. Můžeš zkusit i další online kvalifikace ostatních klubů! Pozor ale – pokud se ti už jednou podaří postoupit, nemůžeš se znovu zapojit do dalších online kvalifikací – mohl bys tak ovlivnit jejich průběh a být z e:LIGY vyloučen. Tvůj původní postup do další fáze by ti byl odebrán.