e:LIGA
e:LIGA zná všechny účastníky Semifinále!
Článek e:LIGA zná všechny účastníky Semifinále!

e:LIGA zná všechny účastníky Semifinále!

Lukáš Prudil

Lukáš Prudil

31. 10. 2019 16:30

Všech 32 klubových kol bylo zdárně odehráno a každý klub již tak má své čtyři nejlepší hráče, kteří se v Semifinálových bojích mezi sebou utkají o dvě postupová místa do velkého finále.

Všech 32 klubových kol bylo zdárně odehráno a každý klub již tak má své čtyři nejlepší hráče, kteří se v Semifinálových bojích mezi sebou utkají o dvě postupová místa do velkého finále. Semifinále se uskuteční v Praze a Olomouci o víkendu 16. a 17. Listopadu. Fanoušci ty největší hvězdy české FIFA scény mohou sledovat prostřednictvím streamu!

Stovky hráčů se zapojily do klubových kol jednotlivých týmů FORTUNA:LIGY a bojovali tak o možnost reprezentovat svůj oblíbený tým se šancí na vítězství PRIZE MONEY ve výši 150 000 Kč a titul prvního mistra DATART e:LIGY. 

Povedlo se to pouze těm nejúspěšnějším finalistům, u některých klubů postupoval dokonce pouze vítěz. Kluby F:L se svým esport týmem totiž využili možnosti a nominovali své dva hráče přímo do Semifinále DATART e:LIGY. V něm tak uvidíme ty největší současné hvězdy české tuzemské FIFA scény, které diváci uvidí již 16. a 17. listopadu prostřednictvím streamu na sítích DATART e:LIGY. 

Z řad nominovaných hráčů se představí současná neoficiální jednička T9Laky z Viktorky Plzeň, obě hvězdy Sparty - Emerickson a The Johny, legenda Valvi10 a Caster z Bohemky či Angel a Šragi z Teplic. 

Na první pohled se nejzajímavěji jeví Semifinále Viktorky Plzeň, kde se potká kompletní čtveřice členů FCVP  eSport – T9 Laky a Pikej byli nominování klubem a JamesBony s Typci vyhráli kvalifikační online kola. Stejně našlapané budou také ostatní Semifinálové čtveřice. Diváci se můžou těšit i na další silná jména jako dalas94, rozsi, Huhnak, DRMi, brynycho, RIIJK, Kobby a další. Semifinálové boje tak budou opravdu našlapané. 

V nejbližších dnech přineseme kompletní listinu Semifinálových účastníků schválenou jednotlivými kluby FORTUNA:LIGY.

Sledujte web i sociální sítě DATART e:LIGY, ať vám neuniknou další informace.