e:LIGA
e:LIGA kvalifikace: Vybraní hráči do nadcházejícího ročníku!
EA Sports FC 24 Článek e:LIGA kvalifikace: Vybraní hráči do nadcházejícího ročníku!

e:LIGA kvalifikace: Vybraní hráči do nadcházejícího ročníku!

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

6. 12. 2023 08:00

Vojtaa96, Dzeko222, Zboril, Palo99, FTT, flepincz a Krtekkarvinak - tato jména mají namířeno do příští sezóny e:LIGY poté, co je vybraly prominentní české fotbalové kluby. Podívejme se na výběry hráčů a zjistíme, kdo byl vybrán.

První volba FK Dukla Praha

I přesto, že Vojtaa96 nevyhrál žádný ze tří kvalifikačních turnajů, jeho konzistentní výkony mu zajistily první místo v žebříčku. FK Dukla Praha uznala jeho potenciál a vybrala si ho jako svou první volbu, s výhledem na to, že jeho dovednosti výrazně přispějí k těm nejlepším výsledkům v e:LIZE.

Strategická volba MFK Karviná

Známá tvář z loňské e:LIGY Dzeko222, kde reprezentoval Bohemians Praha 1905, zaujal pozornost MFK Karviná. Jeho předchozí zkušenosti v soutěži byly pravděpodobně klíčovým faktorem. Dokázal také obsadit první místo v poslední kvalifikaci, která ho vystřelila až na 4. místo v žebříčku!

Volba FC Hradec Králové

Tým FC Hradec Králové si vybral Zborila, který obsadil druhé místo v žebříčku. Jeho výkony ho vynesly na vysokou pozici a FC Hradec Králové věří, že bude klíčovým hráčem v jejich sestavě na další sezónu.

Dvojitá volba FC Zlín

FC Zlín měl dvě po sobě jdoucí volby a obě využili na posílení týmu. První volbou byl Palo99. Poté, co měl FC Zlín znovu možnost vybrat, zvolil hráče FTT, který se umístil na osmém místě v žebříčku.

Další tah FC Hradec Králové

Flepincz, který hrál e:LIGU i v minulém roce za tým SK Dynamo České Budějovice, byl vybrán jako šestá volba FC Hradec Králové. I přesto, že obsadil patnácté místo v žebříčku, tým věří, že jeho zkušenosti a dovednosti budou cenným přínosem.

Poslední volba MFK Karviná

MFK Karviná si vybrala hráče Krtekkarvinak jako svou poslední volbu, umístil se na 54. místě se čtyřmi body v žebříčku. 

Navíc některé týmy vybraly i náhradníky do svých sestav. FK Dukla Praha si vybrala Cmeldyse, FC Hradec Králové vybral dva náhradníky Holu95 a Totik5666.

e:LIGA startuje už 12. prosince a vy budete moci sledovat nově každé kolo na našem oficiálním Twitch kanále.