e:LIGA
Další čtveřice klubu zná své semifinalisty
Článek Další čtveřice klubu zná své semifinalisty

Další čtveřice klubu zná své semifinalisty

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

3. 1. 2021 19:00

V prosinci se odehrály další klubové kvalifikační zápasy, ve kterých se rozhodlo o semifinalistech e:LIGY. Jména možných reprezentantů znají prvoligové kluby FK Příbram, FC Slovácko, AC Sparta Praha a FK Jablonec. Ze kvalifikací vždy postoupili 2 až 4 gameři do semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo nakonec bude hájit klubové barvy ve finále e:LIGY.

V Příbrami dostali šanci na postup rovnou 4 gameři, jelikož klub nemá vlastní esportovou sekci. Konkurence ale byla vysoká, jelikož své štěstí zkusilo 67 hráčů. Nejlépe se nakonec umístili Rostak, dzanny11, Matyyy a Bacman22.

Dalším týmem, který měl kvalifikační kolo v prosinci, bylo FC Slovácko. O možnost reprezentovat uherskohradišťský klub zabojovalo 48 hráčů, ale pouze 3 nejlepší dostali šanci postoupit do semifinále, jelikož klub nedávno založil vlastní esportový tým. Z něj nominovali rovnou do semifinále a GRAND FINÁLE jejich hráče Modriho a Domita. Postupující trojice semifinalistů se skládá z hráčů Bohy10, který naprosto dominoval kvalifikaci se 39 vstřelenými góly a pouze 7 inkasovanými, Patoooo9 a Bartus.

Taky AC Sparta Praha zná své semifinalisty. Dvojici nasazených esportových hráčů Castera a TheJohnyho doplní v semifinále KrecmyTheGod a Rehak, kteří vítězně vzešli ze 49 ucházejících se gamerů. Sparta Praha navíc do GRAND FINÁLE rovnou nominovala Emericksona.

Posledním klubem, který se v prosinci dozvěděl jména dalších dvou semifinalistů, byl FK Jablonec. Ten nedávno taky založil esportovou sekci a nominoval své hráče El_Kosinero a Chupibear do semifinále. Propustku do GRAND FINÁLE dostal Peposlav. Jejich nominované hráče chtělo vyzvat 52 uchazečů, ale uspět se podařilo pouze gamerům RŽK Danour a Ruzisss.

Další čtyři klubová kola e:LIGY se odehrají v lednu. Ucházet se můžete o místo v FC Zbrojovka Brno, SK Slavia Praha, FC Fastav Zlín a SK Sigma Olomouc. Registrace jsou stále otevřeny, tak neváhejte a přihlaste se o možnost reprezentovat svůj oblíbený fotbalový klub FORTUNA:LIGY ve hře FIFA 21.