e:LIGA
Shrnutí 11. kola ligové částí e:LIGY
EA Sports FC 24 Článek Shrnutí 11. kola ligové částí e:LIGY

Shrnutí 11. kola ligové částí e:LIGY

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

23. 1. 2024 13:00

Česká scéna byla znovu v plném proudu v 11. kole e:LIGY. Streamované zápasy přinesly divákům dvě vzrušující utkání - první mezi 1. FC Slovácko a FK Teplice-Nessus Gaming a druhý mezi Bohemians Praha 1905-Entropiq a SK Dynamo České Budějovice.

1. FC Slovácko - FK Teplice - Nessus Gaming (0-4)

V zápase mezi 1. FC Slovácko a FK Teplice - Nessus Gaming byli diváci svědky jednoznačného vítězství Teplic. Za Slovácko nastoupili Hawke a MikelKvapilini98, zatímco za Teplice hráli Peca a Aubik. První zápas série byl jasně v režii Aubika, který porazil Hawkeho v poměru 4:1. Ve druhém zápase série se Peca dostal přes MikelKvapilini98 s výsledkem 3:0. Peca pak pokračoval v úspěchu a porazil Hawkeho 4:2, což přineslo Teplicím další 3 body. V posledním zápase MikelKvapilini98 prohrál s Aubikem 2:4. 1. FC Slovácko stále čeká na své první vítězství v lize.

Situace v tabulce naznačuje, že 1. FC Slovácko se stále potýkají s výzvami, zatímco Teplice si drží střed tabulky na 11. pozici s 11 body. Peca a Aubik se stali klíčovými hráči této střetnutí, poskytující Teplicím zasloužené vítězství a posouvají svůj tým v tabulce výše.

Bohemians Praha 1905 - Entropiq - SK Dynamo České Budějovice (4-0)

Ve druhém streamovaném zápase se střetly týmy Bohemians Praha 1905 - Entropiq a SK Dynamo České Budějovice. Duel mezi prvním a posledním týmem v tabulce. A to se také odráželo na herním poli. První zápas série hrál Matejs proti BudweisOGs a Matejs neměl příliš práce a odnesl si výhru 4:1. Ve druhém zápase se Saint postavil proti OndrykKovi a zvítězil 3:1. Matejs mohl získat 3 body pro Bohemians Praha 1905 a skutečně se mu to podařilo porazit OndrykKa v těsnějším zápase 3:1 ve prospěch Matejse. Poslední zápas sloužil pouze k ukončení série a tam dokázal Saint porazil BudweisOGs 6:3.

Tento zápas ukázal propastné rozdíly mezi prvním a posledním týmem v lize. Pro Bohemians Praha 1905 - Entropiq to byl výrazný triumf, který posílil jejich pozici v čele tabulky. Naopak SK Dynamo České Budějovice se stále potýkají s výzvami a budou muset najít způsoby, jak zdolat silné soupeře a zlepšit své postavení v lize.


Výsledky 11. kola