e:LIGA
Playoff startuje! Co nás vše čeká ve vyřazovací části e:LIGY?
Článek Playoff startuje! Co nás vše čeká ve vyřazovací části e:LIGY?

Playoff startuje! Co nás vše čeká ve vyřazovací části e:LIGY?

Lukáš Tauc

Lukáš Tauc

20. 3. 2023 12:00

Po základní části přichází nejdůležitější část celé e:LIGY, kde se týmy na 5. až 12. místě utkají o postup do čtvrtfinále, které je naplánované na středu 22.3. Následné semifinále a finále nás čeká o víkendu 25. a 26.3.

Po více než 3 měsících boje v základní části se hráči utkají v playoff o to, kdo se stane mistrem e:LIGY pro ročník 2022/2023. 

Na úterní předkolo playoff máme připravená 4 utkání.

Od 14:00 se utká tým, který skončil těsně před postupem přímo do čtvrtfinále, a to pražskou Spartou. Ti narazí na 12. tým po základní části FK Teplice. 

Poté navážeme od 16:00 zápasem FK Mladá Boleslav proti FC Hradec Králové. Týmy po 15. kolech rozděloval pouze jeden bod, takže se můžeme těšit na vyrovnanou bitvu.

V 18:00 se proti sobě postaví vítěz minulého ročníku FC Baník Ostrava a FK Pardubice.

A posledním utkání, které je naplánováno na 20:00, se proti sobě postaví 6. tým tabulky FC Zbrojovka Brno proti 11. týmu SK Sigma Olomouc. 

Ve čtvrtfinále už na vítěze předkola budou čekat tyto týmy.

Králem základní části se stali hráči z FC TRINITY Zlín, kteří ve čtvrtfinále můžou narazit na jeden tým z dvojice FK Mladá Boleslav/FC Hradec Králové. Zápas otevře čtvrtfinále ve 14:00

Následně od 16:00, se můžeme těšit na atraktivní utkání FCVP Esports, která se může těšit na vítěze z dvojice Sparta eSports/FK Teplice. 

Od 18:00 přijde na řadu FC Slovan Liberec. Ten se velmi dlouho držel na čele e:LIGY, ale prohrané zápasy s Mladou Boleslaví a Teplicemi je poslaly až na 3. místo. Slovan dostane ve čtvrtfinále jednoho z duelu mezi FC Zbrojovka Brno/SK Sigma Olomouc.

A celé čtvrtfinále uzavře tým, který jen těsně skončil na 2. místě SK Slavia Praha. Slavia dostane soupeře ze zápasu FC Baník Ostrava/FK Pardubice.

Semifinálové a finálové zápasy již budou za účasti hráčů přímo ze studia, tudíž se můžeme těšit na plnou dávku emocí! Víkendové streamy budou startovat v 17:00 a celou vyřazovací část můžete živě sledovat na obrazovkách O2TV nebo na našem twitchi.